Полазак у први разред 2017/2018

Сваког 1. септембра једна нова генерација ђака започне своје школовање.
Ове школске 2017 /2018. године, ОШ „Свети Сава“ у Младеновцу је са великим задовољством дочекала своје нове ђаке – прваке.
Радујемо се првацима у матичној школи, као и првацима који су уписани у нашим издвојеним одељењима. Добродошлицу узбуђеним ђацима и њиховим родитељима упутили су директор школе и њихове учитељице. Да први школски дан остави најлепше утиске у срцима малих ђака, као и њихових родитеља, потрудили су се њихови старији другари – ученици четвртог разреда. Они су бираним стиховима поручили да ће се у школи заједно играти и дружити, учити и одрастати. Са много осмеха, уз песму и игру извели су програм. После изречених жеља најмлађим ђацима за успешно стицање знања, за дивна дружења и безбрижно одрастање у нашој школи од стране директора, уследила је прозивка по одељењима. Веселим кораком, са дозом узбуђења и осмехом на лицу, закорачили су у своје учионице које су биле посебно украшене. На столу сваког првака налазили су се пригодни поклони припремљени од стране школе и локалне заједнице.
Ове године, школа је сваком прваку поклонила мајицу са амблемом школе и Добродошлицу, а локална заједница чији су представници присуствовали пријему, уручили су им прибор и свеске.
Верујемо да ће наши најмлађи ђаци уз подршку својих учитељица, родитеља и свих запослених у школи бити успешни, вредни и тако допринети да ОШ “Свети Сава” буде за пример, а у складу са својим именом и традицијом.